đề thi b1 tiếng anh

ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 CÓ ĐÁP ÁN (SAU ĐẠI HỌC)

Đề đua Tiếng Anh B1 của những ngôi trường giành riêng cho học tập viên cao học tập và phân tích sinh nhìn toàn diện là như là nhau. Trong nội dung bài viết này, Tiếng Anh B1 tiếp tục hỗ trợ cho chính mình một đề đua giờ đồng hồ Anh B1 đem đáp án và mặt khác đối chiếu cấu tạo đề đua giờ đồng hồ Anh B1 của một trong những đơn vị chức năng được Sở GD&ĐT cho phép. TiengAnhB1 cũng update nhiều đề đua giờ đồng hồ Anh B1 đem đáp án bên trên trang web. quý khách xem thêm tăng vô liên kết đi kèm theo. 

Các chúng ta Note lúc này (2021) còn rất rất không nhiều ngôi trường tổ chức triển khai đua chứng từ giờ đồng hồ Anh B1 bám theo đề đua này nhưng mà gửi sang trọng đua bám theo format Vstep.

Bạn đang xem: đề thi b1 tiếng anh

Xem chi tiết:

các ngôi trường được cung cấp chứng từ giờ đồng hồ anh b1

Thông tin tưởng về kỳ đua chứng chỉ giờ đồng hồ Anh B1 format Vstep.

Download đề đua giờ đồng hồ Anh B1 Vstep bên trên trên đây. 

SO SÁNH ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 SAU ĐẠI HỌC CỦA CÁC TRƯỜNG

Nhìn cộng đồng, đề đua Tiếng Anh B1 của những ngôi trường khá như là nhau vì  Sở Giáo Dục và Đào tạo nên quy ấn định cấu tạo đề đua thích hợp mang đến đối tượng người dùng sau ĐH. Tùy từng ngôi trường, từng phần tranh tài rất có thể đem một ít thay cho thay đổi. Ví dụ như trong

Bài đua Nghe B1 phần 1,  trường Đại học tập Ngoại Ngữ - Đại học tập Quốc Gia thủ đô hà nội đem phần tranh tài nghe trắc nghiệm lựa chọn A, B, C còn ngôi trường Đại học tập TP. Đà Nẵng và Đại học tập thủ đô hà nội là phần tranh tài nghe giành giật hình hình ảnh đích. Có Lúc ngôi trường Đại học tập thủ đô hà nội lại lựa chọn đua Nghe trắc nghiệm Đúng – Sai.

MẪU ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 CÓ ĐÁP ÁN TRÊN TRANG WEB TIENGANHB1.COM

PAPER ONE:           READING AND WRITING (90’)

PART 1: READING

Section 1: Questions 1 – 10

Circle the letter next to lớn the word or phrase which best completes each sentence (A, B, C or D).

Example:      He ...................... on business yesterday

A. went           B. goes           C. go               D. going

1. Tom doesn't lượt thích nhảy, but Mike......................

A. does                                   B. did                          C. do                           D. doesn’t

2. Listen! Somebody......................for help.

A. are screaming                  B. scream                   C.  is screaming        D. has screamed

3. Waiter! There......................forks on this table.

A. are not some                     B. isn’t any                C.  are not any           D. are some

4. I have a test tomorrow, sánh I......................sit up late tonight to lớn study.

A. will have to lớn                      B. can have to           C. have                       D. have to

5. An island on which......................is called a deserted island.

A. no people              B. no peoples live    C. no people live      D. people are living

6. We wondered who......................to lớn pay for the broken window.

A. is going                 B. was going              C. have                                   D. would

7. Linda......................tie her shoes when she was only 3 years old

A. knew to                 B. knew how to                     C. could to                 D. may           

8. John said that no other siêu xe could go......................his siêu xe.     

A. sánh fast lượt thích            B.  as fast as              C. fast than vãn                            D. as fastly as

9. A number of accidents in the last 2 years......................scaused by drunk driving.

A. were                       B.  have been            C. have                                   D. are 

10. Perhaps people don’t like________tourists in their country.

A. sánh much                B. too much               C. sánh many                 D. a lot

Đáp án: 1A 2C 3C 4 chiều 5C 6B 7B 8B 9B 10C

Section 2: Questions 11 – 15

Look at the text in each question. What does it say? Circle the letter next to lớn the correct explanation (A, B or C).


11. Whose textbook does Natalie want to lớn borrow?

Đọc giành giật B1

A. Ken’s

B. Maria’s

C. Francesco’s

Đáp án: C

12.

Đọc giành giật B1 2
A. Users must lock the siêu xe park after leaving.

B. People can park here while they are at work.

C. This siêu xe park is for employees only.

Đáp án: B

13.

Đọc giành giật B1 3

A. The basketball team only wants to lớn see experienced players.

B. There aren’t enough team members available on Friday.

C. The Barton College team will visit the thể hình later today.

Đáp án: B

14.

Đọc giành giật B1 4

A. All Sunday evening tickets are already sold.

B. You must book tickets for Sunday in advance.

C. A ticket is not necessary for Sunday evening.

Đáp án: A

15.

Đọc giành giật B1 5

A. Giacomo will be able to lớn see Charlotte early tomorrow morning.

B. Charlotte needs to lớn arrive in time for Giacomo’s meeting tomorrow.

C. Giacomo can collect Charlotte from the airport tomorrow afternoon.

Đáp án: C

 Section 3: Questions 16 – 20

Read the text and questions below. For each question, circle the letter next to lớn the correct answer (A, B, C or D).

A month ago I had no idea that on a Saturday afternoon in November I’d be hanging 30 metres above the ground and enjoying it. Now I looked down at the river far below má, and realised why people love rock-climbing.

My friend Matt and I had arrived at the Activity Centre on Friday evening. The accommodation wasn’t wonderful, but we had everything we needed (beds, blankets, food), and we were pleased to lớn be out of the đô thị and in the fresh air.

On Saturday morning we met the other ten members of our group. Cameron had come along with two friends, Kevin and Simon, while sisters Carole and Lynn had come with Amanda. We had come from various places and none of us knew the area.

We knew we were going to lớn spend the weekend outdoors, but none of us was sure exactly how. Half of us spent the morning caving while the others went rock- climbing and then we changed at lunchtime. Matt and I went to lớn the caves first. Climbing out was harder than vãn going in, but after a good giảm giá khuyến mãi of pushing, we were out at last - covered in mud but pleased and excited by what we’d done.

16. What is the writer trying to lớn tự in the text?

A. advertise the Activity Centre
B. describe some people she met
C. explain how to lớn tự certain outdoor sports
D. say how she spent some miễn phí time

Đáp án: D

17. What can the reader learn from the text?

A. when to lớn depend on other people at the Centre
B. how to lớn apply for a place at the Centre
C. what sort of activities you can experience at the Centre
D. which time of year is best to lớn attend the Centre

Đáp án: C

18. How tự you think the writer might describe her weekend?

A. interesting
B. relaxing
C. frightening
D. unpleasant

Đáp án: A

19. What tự we learn about the group?

A. Some of them had been there before.
B. They had already chosen their preferred activities.
C. Some of them already knew each other.
D. They came from the same đô thị.

Đáp án: C

20. Which of the following advertisements describes the Activity Centre?

A. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. Accommodation and meals provided. Make up your own timetable – choose from a variety of activities (horse-riding, fishing, hill-walking, sailing, and mountain-biking).

B.  ACTIVITY CENTRE Set in beautiful countryside. Accommodation provided. Work with a group - we show you a range of outdoor activities that you didn’t realise you could do!

C. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. Enjoy the luxury of our accommodation - each room has its own bathroom. Work with a group, or have individual teaching.

D. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. You can spend the day doing outdoor activities and we will find your accommodation with a local family.

Đáp án: B

Section 4: Questions 21 – 30

Read the text below and fill each of the blanks with ONE suitable word from the box.

of

end

make  

Xem thêm: tìm giá trị nhỏ nhất

then

share

numbers

every 

frightening

mistake

mix

with    

amounts

cause 

afterwards

all

CARTOON FILMS

Cartoon films have very little limits. If you can draw something, you can (21)…

………………..it move on the cinema screen. The use (22)…………………..new ideas and advanced computer programs means that cartoons are becoming exciting again for people of (23)…………………..ages.

By the (24)…………………..of the 1970s, the cinema world had decided that cartoons were only for children. But soon (25)…………………..one or two directors had some original new ideas. They proved that it was possible to lớn make films in which both adults and children could (26)…………………..the fun.

However, not (27)…………………..cartoon film was successful. The Black Cauldron, for example, failed, mainly because it was too (28)…………………..for children and too childish for adults. Directors learnt from this (29)………………….., and the film companies began to lớn make large (30)…………………..of money again.

Đáp án: 21. make 22. of 23. all 24. over 25. afterwards 26. share 27. every 28. frightening 29. mistake 30. amounts 

PART TWO: WRITING

Section 1

Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it.

 Example:     I haven’t enjoyed myself sánh much for years.

Answer:         It’s years………………………………………………..

 1. My father was given his first boat by his parents.

My father’s parents…………………………………………………………………………

Đáp án: My father’s parents gave my father his first boat. 

2. Although his leg was broken, he managed to lớn get out of the siêu xe.

In spite of ………………………………………………………………………………….

Đáp án: In spite of his broken leg, he managed to lớn get out of the siêu xe. 

3. Some people lượt thích working outdoors more than vãn working inside.

Some people prefer………………………………………………………………………..

Đáp án: Some people prefer working outdoors to lớn working inside.

4. He has not been to lớn this stadium before.

It is…………………………………………………………………………………………

Đáp án: It is the first time he has been to lớn this stadium. 

5. John suggested taking a xe taxi to lớn the khách sạn.

John said, “If I were.………………………………………………………………………”

Đáp án: John said, “If I were you, I would take a xe taxi to lớn the hotel”

Section 2

  • This is part of a letter you receive from an English friend. 

 I know you often go to lớn the cinema. Tell má about the last film you saw and whether you enjoyed it.

  •  Now write a letter to lớn this penfriend in the space below. You should write about 100 words

 Bài ghi chép mẫu:

Hi mate,

How’s it going? I was very busy this week. But you know that I love films. I saw the film with the name 'Bent it lượt thích Beckham’. It’s a very interesting film about football. The main story is about an Indian girl who wants to lớn play football. Her parents don’t let her play. But she’s a very good football player. She's better than vãn a boy who doesn’t know how to lớn play football. Finally, she goes to lớn America for professional league. Santa Barbara. I’m not sure of the team name. Anyway, it's a happy ending for her and for her family.

I recommended the film to lớn Mike and he loved it very much. So I tự recommend to lớn you the film 'Bend it lượt thích Beckham’.

If I were you, I’d go the cinema right now. Have a good weekend. See you soon.

Bye,

Ann

PART TWO: LISTENING (Approximately 15 minutes)

Section 1: Questions 1 – 5

There are five questions in this part. For each question there are three pictures and a short recording. Choose the correct picture and put a tick (􀀳) in the box below it. You will hear the piece twice.

Example:                   What’s the time?

1. Where will the girls meet? 

Đáp án: C

2. Which chair does the man want?

Đáp án: A

3. Which picture shows what the girls need?

Đáp án: A

4. Which picture shows what happened?

Đáp án: B

5. What is Sarah’s mother doing?

Đáp án: C

Section 2: Questions 6 - 15

You will hear a radio programme in which young people from different parts of the country are interviewed. Fill each of the blanks with ONE suitable word. You will hear the piece twice.

Man: Hello and welcome to lớn our series about young people living in different parts of the country. Today you’ll hear Mike Davis, who lives in Hereford, telling you something about his life.

Boy: Hello. I’m 13 years old and I go to lớn Stanley School. I’m in Form 3, and I’m really interested in (6) ...................but I find maths and especially English a bit hard. I’m good at (7) ................... and I’ve run rẩy for the school team in the 800 metres. 

My dad sells farm machinery. We live in the country about four miles from school, sánh I get to lớn school by (8) .................... My uncle has a farm and I spend most of my miễn phí time helping out there. He’s got 50 cows and I lượt thích to lớn help him with them. I help to lớn tự the (9) ................... every Saturday and sometimes I have to lớn clean the cowshed. It’s hard work, but it’s good to lớn see everything looking (10) .................... I painted it white last summer - I’m good at painting. My uncle’s got a (11) ................... and he says I can drive it when I’m 15. I’m looking forward to lớn that.

On Mondays I go to lớn the Young Farmers’ Group which I’ve (12) ................... to lớn since I was 10. It’s mostly fun but we also learn things, lượt thích how to lớn look after (13) .................. properly.

I definitely want to lớn work in the (14) ................... when I leave school. I wouldn’t lượt thích to lớn live in a town or sit in an office all day. My father thinks I should work in his business, but I want to lớn be lượt thích my uncle and have my own farm one day. My mother says I’ll have to lớn go to lớn agricultural college first, sánh I’m going to lớn work hard to lớn (15) ...................all my exams.

Man: Thank you, Mike, ...

Đáp án: (6) science (7) running (8) bicycle (9) milking (10) clean (11) tractor (12) belonged (13) animals (14) countryside (15) pass 

PAPER THREE: SPEAKING (10 – 12 minutes)

 PART I: INTERVIEW (2-3 minutes)

  • May I have your full name, please?

  • What tự you hate the most about children?

  • How many children would you lượt thích to lớn have?

  • When you were a child, what did you want to lớn be when you grew up?

PART 2: LONG TURN (4-5 minutes)

Ask the candidate to lớn talk about the topic he/she has chosen.

Describe a young child you know or know about.

You should say:

  • What he or she looks like

  • What he or she likes doing

  • How that person has changed

And say what you think they might tự in the future, and why.

PART 3: TWO-WAY DISCUSSION (3-4 minutes)

Select any of the following questions, as appropriate.

  • Do you lượt thích children?

    Xem thêm: phim mới của trấn thành

  • Do you think children are spoilt nowadays?

  • Are children becoming more dangerous and violent?

  • What tự you think children worry about most?